Mieke Proost - Bois-de-champ

Gezellig, praktisch en kraaknet huisje met een enorm grote tuin (zwembad, 3 picknick-tafels, een schommel, geitjes …) in een prachtige, rustige omgeving. De WiFi werkt uitstekend en de eigenares is buitengewoon vriendelijk, net als haar superlieve hond en kat. Een aanrader!

zondag 16 juli 2023 15:58
Laetitia

Beste bezoekers/lezers van dit gastenboek,

Vanwege een technische storing waren wij genoodzaakt een nieuw gastenboek toe te voegen aan onze site, vandaar dat hier alleen berichten vanaf maart 2019 te vinden zijn. Gelukkig zijn de andere berichten wel bewaard gebleven, u kunt ze allemaal lezen via deze link:
http://www.koekjes.net/cgi-bin/gastenboek/bekijken.pl?vogezen

En natuurlijk stellen wij uw bijdragen ook zeer op prijs! 

donderdag 07 maart 2019 09:02
Corijn

Wij hebben La Brimbelle gehuurd in de periode van 8 t/m 14 november 2015. Het gaat hier om de benedenverdieping van een huisje in een zeer rustige omgeving, waar alles helemaal in orde is en zeer goed verzorgd. Een prima onderkomen om helemaal tot rust te komen. De keuken is zeer goed uitgerust met alle apparatuur en gereedschap om heerlijke maaltijden te maken. De badkamer beschikt over een luxe douche en bad, waar het prima ontspannen is. Slaapkamers goed in orde, goede bedden. Woonkamer uitgerust met goede hangbank en DVD-speler. Vanwege de dikke muren is de isolatie goed in orde, maar heeft tot gevolg dat er in slechts één ruimte in het huis een matige tot redelijke wifi-ontvangst is. Op zich geen probleem, we zijn per slot van rekening op vakantie. Om het huis veel groen, onder andere zeer gretige geitjes in een weitje die alles wel lijken te lusten wat je ze in de bek legt, erg leuk om te zien!
Van hieruit zijn mooie dagtripjes te maken de bergen in, onder ander naar Haut-Koenigsburg.
Alles aan dit huisje is positief te noemen, Laetitia is erg vriendelijk en bereid te helpen indien mogelijk. Ze woont zelf in het aanliggende pand, dus gedurende de huurperiode goed bereikbaar.
Minpunten zijn niet of nauwelijks te noemen: hooguit dat het gevaar bestaat om weinig van de omgeving te zien, omdat het huisje zelf al heerlijk ontspannen is (minpunt met een knipoog dus).
Laetitia, bedankt voor een mooie week in La Brimbelle, dit huisje is zeker een aanrader!

zondag 03 maart 2019 15:38
Powered by Studio Marnique