Nieuws 2009

27-7-2009
Eindelijk, eindelijk!!! Met onze excuses voor het zo lang uitblijven van nieuws van onze kant!!!

Sinds zaterdag 11 juli verhuren we nu ook het appartement op de benedenverdieping ‘La Brimbelle’. En daar hebben we vanaf begin van dit jaar echt heel hard aan gewerkt. Niet alleen deze woning moest worden opgefrist en opnieuw worden ingericht, eerst was het zaak dat onze eigen woning zo ver af was dat deze ook bewoonbaar is, en dat is gelukt!

Het laatste weekend voordat onze gasten zouden arriveren hebben we nog geweldig hulp gehad van drie ‘witte tornado’s’ om La Brimbelle opnieuw te sausen, te behangen waar nodig, meubels in elkaar te zetten, de vloer te schrobben, kortom alles echt spik en span te krijgen. Nogmaals onze grote dank aan Sietske, Jan en Hans!!!

In de weken daar voorafgaand heeft ‘andere’ Hans zich hier in het zweet gewerkt met het behangen, schilderen en beitsen van ons eigen huis, wat natuurlijk echt af moest wilden we kunnen verhuizen! Ook deze Hans verdient onze hartelijke dank!

Al met al zijn het hectische maanden geweest, en hebben we nu ook in de winter gasten ontvangen die heerlijk van de sneeuw hebben kunnen genieten in Gerardmer. Deze gasten (en diegenen die in de meivakantie en juni/juli bij ons hebben gelogeerd natuurlijk ook!) willen we hartelijk danken voor hun positieve reacties in ons gastenboek!

Ondertussen hebben we ook een aantal nieuwe bewoners op L’Ancienne Scierie: Pirouette het kleine witte geitje en Sammie, een katerje van 4 maanden dat we bij de SPA (Frans Dierenasiel) hebben gevonden. Daar zijn we terecht gekomen nadat hier 3 honden zijn aan komen lopen (Bart had gelijk bedacht dat we ze wel konden houden, de schat!). Tja, aangezien de SPA niet in de gelegenheid was om de dieren op te komen halen, hebben we de 3 honden maar in mijn bescheiden C3 geladen en zijn we naar de SPA gereden. En ja, als je daar eenmaal bent kunt je natuurlijk niet de verleiding weerstaan om niet minstens één van die diertjes een nieuw onderkomen te verschaffen, en aldus geschiedde....!
Het mooist was nog dat de mensen van de SPA de honden gelukkig kenden, en dat de eigenaar ze daar is komen ophalen. Gelukkig heb ik de naam en woonplaats goed onthouden, want..... een week later liepen ze weer op hun gemakje door onze tuin, gevlucht voor het onweer van de dag daarvoor. Deze keer maar gelijk met de eigenaar gebeld, en die zijn ze bij ons komen ophalen!!!

En nu is het seizoen echt begonnen, we hebben deze zomer elke week gasten in beide appartementen, dus de zaterdagen worden hectisch, maar het geeft elke keer weer enorme voldoening om de appartementen schoon en fris te hebben en dan onze gasten te mogen ontvangen en rondleiden in hun vakantiehuis, waarvan wij hopen dat het aan hun wensen voldoet!

Voor de foto’s van het interieur van La Brimbelle kunt u kijken bij ‘Vakantiewoningen

Iedereen een fijne zomer toegewenst!!!