Het heeft een tijdje geduurd, maar hier volgt eindelijk weer een stukje met nieuws uit de Vogezen!

We hebben in de tussentijd natuurlijk niet stil gezeten, we zijn vooral bezig geweest met de buitenboel...Nieuw plekje voor het opzetzwembad dat we elke zomer van half juni tot begin september neerzetten voor onze gasten, een nieuwe geitenwei..met meer ruimte voor Brioche en Pirouette om rond te dollen ( helaas is ons allerliefste Biscottetje vorig jaar winter overleden...), nieuwe perken, verbeterde bruggetjes over "onze" riviertjes...en een prachtig nieuw terras voor onszelf 

 

Ook zijn we begonnen met de afwerking in onze vierde gîte, de indeling staat vast ( was een heel gepuzzel! ), er zijn muren en een trap geplaatst...het gaat vast een heel fijne woonplek voor ons worden! 

Verder is onze beestenboel uitgebreid met een hond en vier (!) katten.......In 2012 heeft Minimoes en nestje gehad met drie katertjes: Corneel, Jasper en Felix, Is Yvke bij ons komen wonen en vorig jaar zomer kwam daar Dirkje bij, gevonden door gasten tijdens een wandeling. Vooral tijdens etenstijd lijkt het een complete invasie, of tijdens de koude dagen...als ze met z'n allen onze bank "bezetten"..maar ze zijn ons allemaal even lief en meer dan welkom op L'Ancienne Scierie!

  

 

 De winter van 2013/2014 loopt alweer op z'n einde, en mocht die naam eigenlijk niet hebben...maar de winters daarvoor wel degelijk! In 2012 heeft het langdurig gevroren en ontstonden er prachtige ijssculpturen bij ons watervalletje, en heeft een flink gesneeuw, wat prachtige sneeuwplaatjes opleverde!